De composities voor Ampersand tonen mijn lyrische kant. Liedjes zonder tekst, filmmuziek zonder film en wereldmuziek uit een nog te ontdekken werelddeel. Fragiele melodieën en opzwepende ritmes wisselen elkaar af, meeslepend en fantasierijk. Ampersand kom je tegen op het kruispunt tussen stijlen, landen en tijden.

Tom
Tom

Tom Permentier

COMPOSITIES, VIBRAFOON, XYLOFOON

Studeerde slagwerk aan het Lemmensinstituut in Leuven en compositie aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Tom dirigeert tal van slagwerkgroepen van Cirkus in Beweging en componeert en dirigeert z'n eigen ensembles: Ampersand en Bombadil. Daarnaast is Tom een veelgevraagd pedagoog.

Pieterjan Moeys

KLARINET

Studeerde klarinet aan het Lemmensinstituut in Leuven en Fontys Conservatorium in Tilburg.
Speelde jarenlang als solist bij Frascati Symphonic en in allerlei kamermuziekbezettingen. Momenteel ook actief bij Bombadil, bij Harmonieorkest Panta Rei en als dirigent van het Arezzo-ensemble.

Carolien Vissers

VIOOL, MANDOLINE

Startte met klassieke vioolles in de muziekschool van Begijnendijk en volgde daarnaast privéles folkviool. Ze nam deel aan vele folkmuziekstages in België en in Ierland en verdiende haar sporen bij o.a. Black Velvet en Mystic Moose. Op dit ogenblik verdeelt ze haar talent tussen Ampersand en Duck! Said the Donkey.

Tsane

Tsane Tips

ACCORDEON

Studeerde accordeon aan de Academie Regio Tienen en vervolgde zijn studies aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Hij speelde accordeon, piano en contrabas in uiteenlopende projecten, waaronder Mystic Moose, Captain Flash and The Lawless Gipsy Band, McClovers en Kidsrock.

Martijn

Martijn Dentant

CONTRABAS

Na 15 jaar klarinet kocht Martijn een contrabas en werd verliefd op de donkere chocoladetoon. In het voorbije decennium speelde hij in uiteenlopende orkesten en ensembles. Je ziet hem ook aan het werk bij Dynamic Symphonic Band, het Oost-Vlaams Symfonisch Orkest en het Ghent Symphony Orchestra.

Geert

Geert Luyts

DRUMS, CAJON

Studeerde klarinet en slagwerk aan het Conservatorium van Leuven en volgde daarnaast privéles bij, jawel, Tom Permentier.
Geert drumde o.a. bij Sens Unique, Pilod en Pieter Cooreman. Naast bij Ampersand speelt hij ook bij Bombadil.

© Copyright 2022 | Tel: +32 474 98 06 09 | geert@paardenkop.be